If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да но кофти е сгънат калника под вратата. А пък ми трябват пари за да си направя новото каско
Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад...
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.
Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.
Не знаех че мога да не ги тегля и да искам преразглеждане, мерси следващия път ще знам
Много кофти колега. имаше една друга тема където колегата напаво си взе нова врата
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...
Ами ще го обжалвам - изпуснах срока за възражение че имах много работа и не можах да изляза да го пусна, но сега съм решил да обжалвам...
От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван
Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите
От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван
Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите
и волга върши работа...даже по-добра, че после с чука ще я изправяме само
иначе и аз за това си мечтая...да имам танк и да мачкам нарушители :Д
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад...
Comment