Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    Да но кофти е сгънат калника под вратата. А пък ми трябват пари за да си направя новото каско
    Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

• Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
      А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

• Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщение
        Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
        А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.
        Не знаех че мога да не ги тегля и да искам преразглеждане, мерси следващия път ще знам
        Много кофти колега. имаше една друга тема където колегата напаво си взе нова врата
        sigpic
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
          То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Много голяма част от таксиджиите (сигурно 95%) ме дразнят ацки много
            Преди малко за пореден път ми идваше да съгреша

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
              То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...
              Ами ще го обжалвам - изпуснах срока за възражение че имах много работа и не можах да изляза да го пусна, но сега съм решил да обжалвам...

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
              Много голяма част от таксиджиите (сигурно 95%) ме дразнят ацки много
              Това май е болежка на всички в софия
              sigpic
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                Много голяма част от таксиджиите (сигурно 95%) ме дразнят ацки много

Съгреши си спокойно!Предварително ти е простено
                Audi A6 3.0 TDI
                Infiniti FX35

Comment

• От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван
                  Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите

Comment

От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван
                    Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите
                    и волга върши работа...даже по-добра, че после с чука ще я изправяме само
                    иначе и аз за това си мечтая...да имам танк и да мачкам нарушители :Д
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                      и волга върши работа...даже по-добра, че после с чука ще я изправяме само
                      иначе и аз за това си мечтая...да имам танк и да мачкам нарушители :Д
                      Абе сигурно много хора си го мислят това, не сме единствени с тази мечта

Comment

Абе сигурно много хора си го мислят това, не сме единствени с тази мечта
                        Съвсем определено не сте. И аз колко пъти съм си го мислил.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад...
                          В коя застрахователна компания ти е застрховката?
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            В коя застрахователна компания ти е застрховката?
                            Армеец
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

Армеец
                              Странно. На мен миналата година за 3 драскотини ми дадоха 750 лв. Все си мислех, че те са най-коректните... ама...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Много скоро и аз ще има какво да напша тук
                                sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment